GamePoint Bingo

Dersom du elsker å spille Bingo på ekte, men ser etter bingospill du kan laste ned direkte til mobilen din, da er GamePoint Bingo noe for deg!

Dette gratis bingospillet er så mye mer enn bare et bingospill. På GamePoint Bingo får du muligheten til å bli med på episke live-arrangementer som Live Bingo-show, premieutdelinger og interaktive økter med andre spillere. Du vil få din livs sjanse til å vinne ekte belønninger som bærbare datamaskiner, nettbrett eller til og med en ferie! Hvor fantastisk er ikke det?

Få tidenes beste bingo opplevelse og kos deg med GRATIS bingomynter og daglige bonuser. Søken etter det beste bingospillet er endelig over fordi GamePoint Bingo har alt det en bingospiller kan ønske seg.

Fordeler med å spille på GamePoint Bingo

  • Få daglige belønninger kun ved å logge inn og spille hver dag
  • Spinn “the wheel of fortune” helt gratis og vinn enda flere gratis bingo-mynter
  • Store velkomstgaver for nye spillere
  • Vinn opp til 6 priser per kort
  • Nyt spesielle eventer som SuperBingo Jackpots, Bingo Millionaire & Golden Ball

….. pluss masse mer!

Skaperne av dette fantastiske gratis bingospillet har lagt ved noen utrolige funksjoner som overgår dine villeste drømmer. Dette er hvorfor GamePoint Bingo er en av de mest spennende og artige bingospillene du kan laste ned til mobilen din!

Kos deg med toppkvalitets bingospill helt gratis og føl at du spiller i en ekte bingosal. Tjen belønninger for å få den første vertikale linjen, horisontale linjen, diagonale linjen og mønsteret og vinn den store premien ved å fylle ut hele kortet og deretter ringe “BINGO”.

Opplev et sosialt bingo nettverk enn noe annet du har sett tidligere!

Leter du etter en gruppe venner du alltid kan spille med? Bli med i GamePoint Club da vell! Å bli med i denne klubben er en ypperlig måte å bli kjent med andre bingospillere på og gir deg muligheten til å treffe på andre som har samme lidenskap for bingo.

Er du klar for å spille tidenes bingospill?

Recent articles