Hvilket spill passer for deg – finn din favoritt

Det finnes et hav av gode spill der ute. Det er kanskje ikke alltid like lett å finne ut hvilke som passer for deg, men her er det bare å prøve seg frem. Vi skal forsøke å hjelpe deg litt på veien, slik at du ikke trenger å gå innom hver spill-kategori før du bestemmer deg. Det er jo heldigvis heller ikke sånn at du kun kan ha en favoritt.

I denne artikkelen skal vi gå igjennom et par spill, slik at du kan se om en av dem vil være din nye favoritt. Når du velger spill, bør du tenke over hvilke kvaliteter du ser etter. Ønsker du logikk og strategi eller ønsker du moro og spenning. Det er bare deg alene som kan svare på dette spørsmålet, men kanskje disse tipsene gjør det litt enklere.

Gode kortspill

Det er mange populære bordspill der ute. Texas Hold’em er nok en av de mest populære. Poker er perfekt for deg som ønsker både strategi og spenning. Klarer du å holde pokerfjes slik at de andre spillerne ikke forstår hva du har på hånden? Klarer du ta gode valg og bløffe når det lønner seg? Poker kan du finne hos alle de norske nettcasinoer eller som mobilversjon på din telefon. Her kan du virkelig få prøvd både ferdigheter og strategi på en gang.

Et annet kortspill som er svært populært er kabal. Spesielt Solitaire eller 7-er kabal som den også kalles, har blitt en folkefavoritt. Dette er det perfekte spillet for deg som ønsker et avslappende spill der du fremdeles må bruke hodet. Det er lite strategi i spillet, men du kan fremdeles avgjøre spillet ved å flytte et kort for tidlig eller for sent. På reise, i bilen eller når du trenger en liten pause fra hverdagen er dette det perfekte spillet.

Litt spenning i hverdagen

Bingo er noe som lenge kun var forbundet med eldre damer, men som nå er kommet sterkt tilbake som en folkekjær favoritt. Bingo kan du spille både på telefon eller i en nettleser. Det finnes utallige versjoner av spillet og du kan lete etter et design og etter de funksjonene som passer deg best. Her kan du velge selv om du ønsker å spille gratisversjonen eller om du ønsker å spille om faktiske penger. Det er helt opp til deg, men en ting er sikkert; Bingo er ikke bare for eldre damer.

Sist, skal vi innom Murder in the Alps som er et mobilspill. Dette spillet passer perfekt for deg som har en indre detektiv og som ønsker å løse gåter. Her har det skjedd flere mord og du må hjelpe det lokale politiet med å løse saken. Spillet har en god storyline og inneholder flere mini spill underveis. Her får du både taktikk, spenning, historie og undersøkelse i et og samme spill. Dette spillet passer perfekt som et lite avbrekk i hverdagen, for her må nemlig vente på opptjent energi for å kunne løse neste kapittel. 

Recent articles